Kiaulienos guliašas

Kai nesinori daug laiko praleisti prie puodų, o norisi skanios vakarienės, šis patiekalas puikiai tinka.
 Kiaulienos guliasas
Sudėtis:
  • 500 g kiaulienos
  • 1 didelė morka
  • 2 v.š. grietinės
  • 2 v.š. pomidorų padažo
  • 1 v.š. miltų
  • 1/3 sultinio kubelio
  • mėsos prieskonių
Eiga:
1. Gerai apkepinti supjaustytą kiaulieną, užberti šiek tiek mėsos prieskonių.
2. 1/3 sultinio kubelio ištirpdyti 400 ml vandens ir įpilti į puodą su mėsa ir troškinti ant silpnos ugnies. Jei vanduo neapsemia mėsos, pripilti tiek, kad apsemtų.
3. Po 15-20 min troškinimo įmesti į puodą supjaustytą morką.
4. Prieš troškinimo pabaigą sumaišyti pomidorų padažą su grietinę ir miltais. Įdėti į puodą ir gerai išmaišyti, keletą minučių viską kartu patroškinti.
P.s. Į puodą įpylus daugiau vandens (negu 400ml), gali tekti pridėti prieskonių bei į pomidorų padažą ir grietinę pridėti šiek tiek daugiau miltų, kad padažas nebūtų per skystas.