Kopūstų troškinys

Lengvai pagaminamas ir skanus kopūstų troškinys padės sušilti šaltą vakarą 🙂 Nors gaminau tik kartą (nes šalia esančioje parduotuvėje nėra normalių kopūstų), bet vos tik pataikysiu kur nusipirkti kopūstų, pagaminsiu būtinai vėl! 🙂
 Kopustu troskinys (1)
 Sudėtis:
  • 0,5 vidutinio dydžio kopūsto
  • 3 didelės bulvės
  • 1 didelė morka
  • kelios rūkytos dešrelės
  • sultinio (pagaminto iš 1 kubelio)
  • 1 v.š. pomidorų padažo
Eiga:
1. Morką supjaustyti ir apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Galima apkepti kartu su supjaustytu svogūnu, kadangi aš jų nemėgstu, tai nedėjau.
2. Supjaustyti kopūstą ir taip pat dėti į keptuvę ir kelias minutes apkepti.
3. Perkelti keptuvės turinį į puodą troškinimui, įpilti paruošto sultinio iš kubelio ir troškinti apie 15 min.
4. Supjaustyti bulves kubeliais, dešreles supjaustyti griežinėliais ir viską sudėti į puodą.
5. Troškinti kol bulvės bus minkštos. Pabaigai įdėti šaukštą pomidorų padažo ar kečupo.
Kopustu troskinys (3)Kopustu troskinys

Recepto šaltinis: SM forumas