Lengvai pagaminamas ir skanus kopūstų troškinys padės sušilti šaltą vakarą 🙂 Nors gaminau tik kartą (nes šalia esančioje parduotuvėje nėra normalių kopūstų), bet vos tik pataikysiu kur nusipirkti kopūstų, pagaminsiu būtinai vėl! 🙂
Sudėtis:
|
Eiga:
1. Morką supjaustyti ir apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Galima apkepti kartu su supjaustytu svogūnu, kadangi aš jų nemėgstu, tai nedėjau.
2. Supjaustyti kopūstą ir taip pat dėti į keptuvę ir kelias minutes apkepti.
3. Perkelti keptuvės turinį į puodą troškinimui, įpilti paruošto sultinio iš kubelio ir troškinti apie 15 min.
4. Supjaustyti bulves kubeliais, dešreles supjaustyti griežinėliais ir viską sudėti į puodą.
5. Troškinti kol bulvės bus minkštos. Pabaigai įdėti šaukštą pomidorų padažo ar kečupo.
Recepto šaltinis: SM forumas