Ruduo būna derlingas moliūgais, todėl reikia naudotis šia proga ir pasimėgauti greitai paruošiama, labai skania moliūgų sriuba 🙂
![]() |
Sudėtis:
|
Eiga:
1. Svogūną ir česnaką susmulkinti, apkepti keptuvėje su šiek tiek sviesto.
2. Moliūgą nuskųsti, išimti dalį su sėklomis ir supjaustyti kubeliais, taip pat supjaustyti bulves ir morkas.
3. Viską sumesti į puodą, užpilti sultiniu ir virti 30 min.
4. Išvirus sriubai, sultinį nukošti (kad lengviau būtų sutrinti daržoves), sutrinti daržoves ir supilti sultinį atgal.
5. Pagal pageidavimą pasigaminti skrebučius – duoną skrudinimui supjaustyti kubeliais ir apkepti keptuvėje, kurioje buvo kepami svogūnai su česnakais.
Skanaus! 🙂